Heksenschool 
 
De heksenschool voor kinderen
Het leven is magisch als je leert samenwerken met de natuur! 
Speciaal voor alle kinderen die geïnteresseerd zijn in de spirituele kant van het leven en willen leren hoe ze ook een heks kunnen worden. 
 
Elke 6 weken organiseer ik op zondag een heksenles bij mij thuis in Ermelo. 
Tijdens deze lessen komt er elke keer een ander onderwerp aan bod zoals: leven met de 4 seizoenen, de maanstand, werken met kruiden, etherische oliën, stenen, kaarten, meditatie etc. Na een jaar krijgen de kinderen een echt heksendiploma! 
Mijn heksenhuisje ligt aan het bos dus met mooi weer kunnen we lekker het bos in. 
 
Er is ruimte voor 6 kinderen. 
Leeftijd: 6 tot 12 jaar 
 
Komende data:
zondag 11 augustus 
zondag 22 september
 
Tijd: 14.30 - 17.00
Kosten: € 35,-
 
Interesse? stuur een mailtje dan zet ik je in de groepsapp en blijf je op de hoogte van de mee recente data.
Je kan je per keer opgeven dus elk moment instromen

  volle maan viering

Volle maan vieringen
En de volwassenen dan... ??
Voor de volwassenen onder ons organiseer ik regelmatig volle maan vieringen: een combinatie van een sharing circle en een heksenles. 
 
Een sharing circle is een eeuwenoude traditie, vrouwen/mannen komen al van oudsher samen om de geheimen van het leven te delen en door te geven. De cirkel is een symbool voor heelheid, liefde en verbinding. Hierbij kom een vaste groep vrouwen/mannen elke maand bij volle maan samen om iedere vanuit haar eigen vrouwelijke wijsheid zich met elkaar met elkaar te verbinden. De cirkel is een plek waar je helemaal jezelf mag zijn. Ieder krijgt de ruimte om te delen wat je wil delen, op je eigen manier. De anderen luisteren vanuit hun gevoel, zonder oordeel en zonder moeilijke vragen te stellen. De cirkel is een plek van veiligheid en vertrouwen. Op deze manier wordt er een stukje heling gebracht in het collectieve bewustzijn. Tijdens mijn volle maan vieringen zijn zowel mannen als vrouwen welkom, juist omdat het in deze tijd belangrijk is dat de vrouwelijke en mannelijke energie weer gaan samenwerken.
 
Verder wordt er tijdens de viering gewerkt met het thema dat bij de bijbehorende volle maan hoort door middel van een ritueel of meditatie. Tijdens deze vieringen zal ik dan ook veel informatie delen over het leven als heks waardoor je ook thuis lekker aan de slag kunt.

De volle maan vieringen vinden regelmatig met volle maan bij mij thuis plaats in Ermelo. 

Komende data:
-
 
Tijd: 19.00 - 22.00
Kosten: € 25,-

Interesse? stuur een mailtje dan zet ik je in de groepsapp en blijf je op de hoogte van de eerst volgende datum     

   

Heksenworkshops
Op zoek naar een leuke activiteit om met een groep vriendinnen samen te ondernemen? 
Op aanvraag kan ik een leuke heksenworkshop organiseren over verschillende onderwerpen. 
Een workshop over hekserij in het algemeen, het gebruik van etherische oliën, kruiden, het maken van zelfgemaakte crèmes of een krachtwandeling door het Speulderbos zijn een paar van de vele mogelijkheden. 
Prijs in overleg.