Healing

 

Alles bestaat uit energie, ook je lichaam. Op het moment dat deze energie niet meer stroomt, ontstaan er blokkades. Deze kunnen een lichamelijke oorzaak hebben, maar ook ontstaan door bijvoorbeeld een trauma. Healing is het doorgeven van de liefdevolle universele energie via je handen. Deze energie activeert het zelfhelende vermogen en helpt het lichaam om zichzelf weer in balans te brengen en blokkades op te heffen. Dit gebeurt op zowel fysiek, mentaal als emotioneel gebied. 

 

Een healing kan helpen bij:  

*        lichamelijk herstel bij ziekte of na een operatie

*        pijnverlichting

*        verwerking van trauma’s

*        emotionele problemen (angst, verdriet, depressie)

*        stressvermindering

*        gedragsproblemen

*        ingrijpende veranderingen in de leefomstandigheden

*        preventief

 

Een healing is een ontspannende ervaring voor jezelf of je dier. Stress en emoties worden vaak opgeslagen als lichamelijke spanning, een behandeling helpt om weer even helemaal tor rust te komen. Tijdens de behandeling wordt er meestal gebruik gemaakt van aromatherapie. Daarnaast wordt dit soms aangevuld met gebruik van massage, T-touches en Guasha behandeling extra ontspanning.

 

Voor je dier is het ook mogelijk een healing op afstand te geven, in combinatie met een korte reading. Hier heb ik een foto voor nodig, het effect is hetzelfde als een healing op locatie. 

 

Ik geef behandelingen aan paarden, andere (huis)dieren en vrouwen.