Spreuken

 

Je paard de vrijheid geven betekent ook dat je zelf moet leren om vrij te zijn. Vrij om te zijn wie je werkelijk bent en je niet te laten leiden door oordelen en verwachtingen van anderen maar ook van jezelf. Vrij zijn om te doen wat je écht wilt doen.

 

 

Als je open bent en laat zien we je bent, ontdek je dat iedereen die je tegenkomt een boodschap voor jou heeft en jij voor hen

 

 

Liefde is de ander vrijlaten om te zijn en te doen wat diegene kiest te ervaren

 

 

Voor elk probleem komt vanzelf een oplossing

 

 

Je kunt dingen pas weten als je ze hebt ervaren. Ervaring is subjectief, dus oordeel niet over anderen, zij kunnen het anders ervaren dan jij.

 

 

Wat je kiest wordt werkelijkheid. Weest wat je wilt zijn, verkiest te zijn en wat uitdrukking geeft aan wie je werkelijk bent.

 

 

Wij zijn net zo majestueus als de imposante bergen en betoverende watervallen.

 

 

Alles is goed zoals het is

 

 

De aarde pulseert en heeft haar eigen rite en frequentie. Iedereen is hiermee verbonden en daarmee ook met elkaar. Uit de aarde kan je energie halen om jezelf op te laden.

 

 

Onze cellen vernieuwen zich constant, daarmee vernieuwt ons lichaam zichzelf en zo kan ook onze geest elk moment opnieuw bepalen wie we zijn en kunnen we onszelf opnieuw scheppen.

 

 

Alles in het leven komt op het perfecte moment, alles is in perfectie geschapen. Voel daarom voor elke ervaring dankbaarheid.

 

 

Het leven is vrijheid, elk moment kan je kiezen wie je wilt zijn en wat je wilt ervaren.

 

 

Zoek in het leven niet naar perfectie, want je zult het niet of slechts tijdelijk vinden. Zoek naar de perfectie in jezelf en je zult beseffen dat het daar altijd al geweest is.

 

 

Je probeert steeds in het leven te krijgen wat je wilt, en telkens als je er bijna bent dan verander je van perspectief en besef je dat je toch iets anders wilt. En zo blijf je jezelf je hele leven ontwikkelen.

 

 

Goed en fout bestaat niet, alleen wat werkt en wat niet werkt. Hierdoor is fouten maken niet mogelijk, want door te ontdekken wat niet werkt ontdek je ook wat wel werkt. Kritiek en oordelen worden hierdoor overbodig.

 

 

Waarom doen wat iedereen doet en verwacht. Waarom op zoek naar een vast en gestructureerd leven, als wanneer we het gevonden hebben het saai en voorspelbaar vinden. Wees niet bang om verbindingen aan te gaan, maar ook niet bang om ze weer los te laten. Volg de stroom van het leven met een nieuwsgierige open houding zonder je vast te houden aan verwachtingen. Gemaakte verbindingen blijven bestaan, ook en vooral als je ze hebt losgelaten

 

 

Het lichaam reageert al op informatie voordat deze het bewustzijn heeft bereikt

 

 

Vergeving betekent niet dat je in eenzelfde soort relatie verder gaat, maar dat je boosheid, wrok en verdriet loslaat. Als de manier waarop een ander een relatie aangaat voor jou niet meer werkt is het oke om elkaar los te laten waarbij er toch vergeving plaatsvindt.